RTE Külliyesi Yemekhane Ve Kütüphane Binası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

RTE Külliyesi Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Gastroenteroloji ve Nörolojik Bilimler Enstitülerinin bulunduğu alanda, paydaşlarımızın sosyal alan ihtiyacını karşılayacak toplam kapalı alanı 14.500,95 m2’den oluşan yemekhane ve kütüphane binası yapılmaktadır. 2. bodrum katta 65 + 2 (engelli) toplam 67 araçlık otopark, 1. bodrum katta 64 kişilik seminer salonu, 87 kişilik konferans salonu, toplantı salonu yer alacaktır. Zemin kat kütüphanede 136 kişilik çalışma salonu ve fuaye, 1. kat ve 2. katlarda 240 kişilik okuma bölümü, grup çalışma alanları, 30.000 yayınlık raf alanı, idari ofisler, 468 kişilik yemekhane, bay/bayan mescit yapılacaktır. 3. katta ise 125 kişilik akademisyen yemekhanesi yer alacaktır. Peyzaj düzenlemelerin de yapılacağı söz konusu işin Kasım 2024 itibariyle tamamlanması öngörülmektedir.