Göztepe Yerleşkesi Mediko Sosyal Merkez Binası Tamamlandı

Göztepe Yerleşkesinde sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi amacıyla hafif çelik sistemli prefabrik iki katlı Mediko Sosyal Merkezi yapılmıştır. Poliklinik standart ve özelliklerine uygun olarak planlanan zemin kaplamasında medikal özelliklere sahip bakteri barındırmayan pvc zemin döşemesi kullanılacak olan öğrenci ve personele hizmet verecek binanın zemin katında; danışma ve güvenlik, acil servis, acil hekim odası, hemşire odası, diş uygulaması, laboratuvar, röntgen, mutfak, wc, engelli wc, 1. katta ise 3 adet poliklinik, 3 adet diş hekimi, 2 adet psikolog,  toplantı odası, arşiv, depo, temizlik odası, wc mekânları yer almaktadır.

Mekanik ve elektrik tesisatı olarak poliklinik kullanımına uygun sistemle uygulanacak olan binada ambulans ve engelli girişine uygun çevre düzenlenmesi gerçekleştirilmiştir.