Fen Edebiyat Fakültesi Tadilatı Tamamlandı

Göztepe Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi bodrum katı yeniden projelendirilerek öğretim üyelerine yönelik oda ve sınıflar oluşturulmuştur. Bu iş kapsamında bodrum kattaki 2 adet depo sınıf olarak düzenlenmiştir, tavanları ise delikli asma tavan yapılmıştır. Bazı yerler alçıpan bazı yerler demontabl camlı bölme ile yeniden bölümlendirilmiştir. Bölümlenen yerlere panel radyatör takılmıştır. Mozaik yer döşemeleri sökülerek yerine laminant parke veya granit kullanılmıştır. Kapı ve pencereler yenilenmiştir. Bütün duvar ve tavan boya işleri tamamlanmıştır. Elektrik ve data tesisatı yenilenmiştir.

Fakültemiz çalışanlarına ve öğrencilerine hayırlı olmasını diler çalışmalarında sağlık ve başarılar temenni ederiz.

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü / Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı / 31.10.2014