Anadoluhisarı Yerleşkesinde Çeşitli Tadilat İşlerine Yönelik İhaleye Çıkıldı.

Anadoluhisarı Yerleşkesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren birimlerimizden gelen yapım, tadilat vs. çeşitli talepleri karşılamaya yönelik Rektörlüğümüz talimatı ve Olur’u ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yaklaşık maliyet ve ihale dosyaları hazırlanarak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye çıkılmıştır.

İhale Kayıt Numarası            : 2014/56643

İşin Süresi                  : 100 gün

İşin Adı                       : Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Kampüsü Beden Eğitimi Ve Spor Yüksek Okulu Kapalı Yüzme Havuzu Onarımı, Kapalı Tenis Kortunun Fitness Salonuna Dönüştürülmesi ve Açık Tenis Kortunun Kapalı Hale Getirilmesi Tadilat İşleri

Söz konusu ihale 09.06.2014 tarihinde gerçekleştirilecek olup akabinde çalışmalara başlanılacaktır. Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederiz.