Göztepe Yerleşkesine Mediko Sosyal Merkez Yapılıyor

Göztepe Yerleşkesinin yapılandırılması kapsamında yenileme çalışmaları etaplar halinde sürmektedir. Sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi amacıyla ise hafif çelik sistemli prefabrik iki katlı Mediko Sosyal Merkezinin imalat aşamasına geçilmiştir.

Poliklinik standart ve özelliklerine uygun olarak planlanan, zemin kaplamasında medikal özelliklere sahip bakteri barındırmayan pvc zemin döşemesi kullanılacak olan öğrenci ve personele hizmet verecek binada;

• Zemin katta; danışma ve güvenlik, acil servis, acil hekim odası, hemşire odası, diş uygulaması, laboratuvar, röntgen, mutfak, wc, engelli wc,
  • 1. katta; 3 adet poliklinik, 3 adet diş hekimi, 2 adet psikolog, toplantı odası, arşiv, depo, temizlik odası, wc mekânları yer almaktadır.
  • Mekanik ve elektrik tesisatı olarak poliklinik kullanımına uygun sistemle uygulanacak olan binada ambulans ve engelli girişine uygun çevre düzenlemesi planlanmıştır.

Bu sayfa Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından en son 15.06.2023 10:03:59 tarihinde güncellenmiştir.