Göztepe Yerleşkesi C-D Blok Derslik Binaları Temel Atma Töreni

Göztepe Yerleşkesi C-D Blok Derslik Binaları temel atma töreni Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Akalın ve Prof. Dr. Arif Nihat Güllüoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ersoy, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahmet Bülbül ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplam alanı 38.660 m² olan C-D Blok Merkezi Derslik Binaları 3 adet bodrum kat, zemin kat ve 7 adet normal kattan oluşacaktır. Yapıda 420 kişilik öğrenci yemekhanesi, teknik hacimler ve 6 adet bilgisayar laboratuvarları ve arşiv odaları yer alacaktır. Göztepe Yerleşkesi C-D Blok Derslik Binaları yapım çalışmaların Eylül 2017 itibariyle tamamlanması öngörülmektedir.

Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bu sayfa Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından en son 15.06.2023 10:03:54 tarihinde güncellenmiştir.