Marmara Üniversitesi Maltepe Sağlık Yerleşkesi 535 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tamamlanıyor

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (ISMEP) kapsamında bulunan Marmara Üniversitesi Eğitim & Araştırma Hastanesinde daha önceki yıllarda deprem güçlendirme çalışmaları yapılmıştı.

Marmara Üniversitesi Eğitim & Araştırma Hastanesinin hizmete alınabilmesine için ameliyathane ve yoğun bakım odaları ile negatif basınçlı izolasyon odalarının oluşturulması, hastane girişi, açık otopark düzenlenmesi, binadaki tüm asansörlerin standartlara uygun hale getirilmesi, mekanik ve elektrik işleri gibi çeşitli faaliyetleri kapsayan yapım işinde yükleniciyle sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu çalışmaların Temmuz 2017 tarihi itibariyle tamamlanması öngörülmektedir.