Göztepe Yerleşkesi Merkezi Kalorifer Tesisatı Buhar Kazanı Değişim İşi Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor

Göztepe Yerleşkesi merkezi kalorifer tesisatı buhar kazanı değişim işi kapsamında 05.06.2015 itibariyle Almanya’da imalatı tamamlanarak Üniversitemize getirilen 4 adet her biri 4 ton/saat buhar kapasiteli kazan, kazan brülörleri ve tesisat ekipmanları şantiye sahasına getirilip kaidelerine yerleştirilmiştir. Kazan dairesi alt katına kazan besi suyu pompaları ve kondens pompalarının montajları yapılmıştır.

Çalışmaların tamamlanması sonrasında Yerleşkemizdeki binaların ısıtılması amacıyla harcanan doğalgazdan kazanların sağladığı yüksek verimlilikle ciddi oranda tasarruf sağlanacaktır.

Göztepe Yerleşkesi Merkezi Kalorifer Tesisatı Buhar Kazanı Göztepe Yerleşkesi Merkezi Kalorifer Tesisatı Buhar Kazanı

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü / Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı / 08.06.2015