Galvanizli Hafif Çelik Sistemli Prefabrik İki Katlı Modüler Bina Tamamlandı

Göztepe Yerleşkesinin yeniden yapılandırılması kapsamında yıkılması öngörülen binaların yerine yenileri yapılıncaya kadar eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması için merkezi derslikler ile ofis ve bürolar oluşturulmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda Göztepe Yerleşkesindeki Ortez Protez prefabrik binaları sökülüp Pendik Arş. Uyg. Hastanesinde hazırlanan yerine sevki yapılmış ve montajı tamamlanmıştır.

Boşaltılan alana ise iki katlı galvanizli hafif çelik sistemli prefabrik modüler bina inşa edilmiştir. Söz konusu binaya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Sivil Savunma, İş Sağlığı ve Güvenliği, İç Denetim, Mediko ve ÖSYM Temsilciliği birimlerinin taşınması planlanmaktadır.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü / Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı / 08.06.2015